Ponuda

Janjetina s ražnja - specijalitet kuće

Pri spomenu hrvatskog povijesnog grada Klisa najčešća asocijacija uz klišku tvrđavu je kliška janjetina. Zasluga za prepoznatljivost Klisa širom svijeta po tom znamenitom specijalitetu svakako pripada restoranu Perlica i njegovoj dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji na što su vlasnici posebno ponosni.

Gastro ponuda

Uz bogatu gastronomsku ponudu koja uključuje širok izbor svih vrsta mesa pripremljenih po tradicionalnim receptima: jela ispod peke, pivac na više načina, ekološke salate, vrhunski sir i pršut, domaći kruh pečen u krušnoj peći te veliki izbor deserta svaka posjeta restoranu Perlica ostat će vam u trajnoj uspomeni po ljubaznosti osoblja i kvaliteti degustirane hrane.

Vinska karta

Raznovrsna i bogata gastro ponuda oplemenjena je širokim izborom vrhunskih hrvatskih crnih i bijelih vina koja se redovito oplemenjuje i dopunjava.

Dječje igralište

U prekrasnom ambijentu zatvorenih i klimatiziranih sala ili u sjeni ljetne terase obiteljski ručkovi će vam proteći u opuštenoj atmosferi, jer će se vaša djeca sigurno i opušteno zabaviti na posebno uređenom dječjem igralištu. Uživanje u jelu i piću će biti potpuno uz sigurnost vaših najmlađih.

Odaberite jezik


Narudžbe i rezervacije

Za narudžbe i rezervacije nazovite 021/240-004 ili nas kontaktirajte na [email protected]

Internet

Svim posjetiteljima dostupan je besplatan wireless internet.

Radno vrijeme

Radno vrijeme od 9:00 do 22:00.

Plaćanje karticama


Copyright @ 2013. - Stranicu napravili www.klis.com.hr